• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Een OLED scherm voor uw iPhone X (2)

iPhone X schermreparatie - OLED
129,95
iPhone X scherm en OLED
179,95 139,95
Toon 1 - 2 van 2

Een OLED scherm voor uw iPhone X

Heeft u een iPhone X en wilt u het OLED scherm vervangen omdat deze kapot is gegaan? In de webshop van Part Expert uit Enschede bestelt u makkelijk een nieuw scherm voor uw iPhone. Onze onderdelen voor de smartphones zijn vergelijkbaar met de originele kwaliteit. Daarnaast bieden wij een reparatieservice aan.

Bestel nu de iPhone X OLED scherm

Bij Part Expert bestelt u gemakkelijk een vervangend OLED scherm voor uw iPhone X. Het is mogelijk om een reparatie set te bestellen zodat u zelf het scherm kunt vervangen. Wilt u de schermreparatie van uw iPhone X uit laten voeren door een van onze experts? Kom dan langs bij onze vestiging in Enschede of stuur uw smartphone naar ons op. Wij hebben alle onderdelen in huis dus het repareren van uw smartphone kost niet te veel tijd. Dus als u op zoek bent naar verschillende iPhone X onderdelen, dan bent u in onze webshop op de goede plek.

Laat uw iPhone repareren door onze experts

Het bestellen van een OLED scherm voor uw iPhone X gaat makkelijk in onze webshop. Wilt u het scherm echter liever laten plaatsen door een professional? Kom dan langs bij onze vestiging in Enschede of stuur uw iPhone naar ons op. Dan zorgen wij voor een vakkundige reparatie. Neem bij vragen gerust contact met ons op door te bellen naar +31 6 57649114.

Lees meer