• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Part Expert is de leverancier van smartphone en tablet onderdelen voor de zakelijke en private klant. Part Expert levert producten van hoge kwaliteit op de markt voor een scherp gecalculeerde prijs. In de smartphone en tablet wereld levert Part Expert voornamelijk aan ondernemingen die zich bezig houden met de verkoop en reparaties van smartphones en tablets.

Door de eigen stijl en aanpak is Part Expert befaamd en uniek in haar soort. Hierdoor is de meerwaarde van Part Expert duidelijk zichtbaar voor afnemers.

  • Groot en breed assortiment
  • Lage prijzen
  • Snelle levering
  • Hoge kwaliteit
  • Betrouwbare service
  • Part Expert staat voor kwaliteit

Part Expert is hét toonaangevende bedrijf op het gebied van smartphone en tablet onderdelen. Daarnaast bieden wij meerdere diensten aan, zoals het uitbesteden van uw reparaties. Part Expert staat klaar om reparaties voor u uit te voeren. Door voortdurende innovatie van producten en diensten is Part Expert in staat de kwaliteit van haar producten en diensten constant te verbeteren.

De kwaliteit en service die wordt aangeboden wordt sterk gewaardeerd door onze afnemers en klanten. Het succes is mede te danken aan de mate van innovatie, passende oplossingen en de hoge kwaliteitseisen.

Part Expert levert uitsluitend producten die voorzien zijn van strenge kwaliteitscontroles. U hoeft zich geen zorgen te maken over fouten of calamiteiten op de geleverde producten. Door de goede kwaliteit levert u diensten met tevreden klanten.

Part Expert beheert een zeer uitgebreid assortiment aan LCD schermen, batterijen, USB kabels, oordoppen en kleine onderdelen. Door het grote en diverse assortiment en betrouwbare leveringen hoeft u zelf geen grote voorraden meer aan te houden.

Part Expert vertrouwt op haar producten, mede door de strenge kwaliteitscontrole, dat u op elk product een garantietermijn van 6 maanden ontvangt. Zodanig bent u verzekert van een goede service en bent u binnen een werkdag voorzien van een nieuw product.