• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smartphone batterij vervangen (9)

Batterij reparatie voor Apple iPhone 5S / SE
29,95
Batterij reparatie voor Apple iPhone 6
29,95
Batterij reparatie voor Apple iPhone 6 PLUS
29,95
Batterij reparatie voor Apple iPhone 6S
29,95
Batterij reparatie voor Apple iPhone 7
34,95
Batterij reparatie voor Apple iPhone 6S PLUS
34,95
Batterij reparatie voor Apple iPhone 7 PLUS
34,95
Batterij reparatie voor Apple iPhone 8
34,95
Batterij reparatie voor Apple iPhone 8 PLUS
34,95
Toon 1 - 9 van 9

Smartphone batterij vervangen

Heeft u een iPhone X, iPhone 8 of een ander type smartphone en wilt u graag de batterij laten vervangen? Dan is Part Expert u graag van dienst! U kunt uw toestel bij ons afgeven in Enschede, in de buurt van Hengelo, of naar ons opsturen en dan vervangen onze medewerkers de batterij vakkundig. Dit wordt nauwkeurig en snel gedaan, zodat u niet lang zonder smartphone zit. Niet voor niets zijn onze klanten zeer tevreden over onze service!

De batterij van een iPhone X, iPhone 8 of van een ander toestel vervangen

Als de batterij van uw iPhone X, iPhone 8 of van een ander type smartphone snel leeg is, wordt het tijd om deze te laten vervangen door een expert. Niets is immers vervelender dan een lege telefoon. U wilt natuurlijk wel goede kwaliteit, zodat de nieuwe batterij lang meegaat en u nog jaren plezier heeft van uw smartphone. Schakel daarom de specialisten van Part Expert in! In onze vestiging vervangen wij snel, vakkundig en tegen een scherpe prijs de batterij van uw telefoon. Kom bij ons langs of stuur uw toestel naar ons op. Dan zorgen wij voor een spoedige reparatie.

Zelf de batterij vervangen is ook mogelijk

U kunt de batterij van uw iPhone X, iPhone 8 of ander toestel ook zelf vervangen. Bestel hiervoor de juiste onderdelen en gereedschappen in onze webshop. Dan maakt u uw smartphone snel weer als nieuw en gaat het toestel nog lang mee.

Vragen? Stel ze ons gerust!

Wilt u de batterij van uw smartphone, bijvoorbeeld een iPhone X of een iPhone 8, door ons laten vervangen maar heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 6 57649114. Ons team staat voor u klaar.

Lees meer