• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Smartphone schermreparatie (16)

iPhone 6 schermreparatie
39,95
iPhone 6 PLUS schermreparatie
39,95
iPhone 6S schermreparatie
39,95
iPhone 6S PLUS schermreparatie
39,95
iPhone 7 schermreparatie
49,95
iPhone 7 PLUS schermreparatie
59,95
iPhone 8 schermreparatie
59,95
iPhone 8 PLUS schermreparatie
69,95
iPhone X schermreparatie - LCD
74,95
iPhone X schermreparatie - OLED
129,95
iPhone XS schermreparatie - LCD
74,95
iPhone XS schermreparatie - OLED
139,95
iPhone XR schermreparatie - LCD
79,95
iPhone XS MAX schermreparatie - LCD
99,95
iPhone XS MAX schermreparatie - OLED
149,95
iPhone 11 schermreparatie - LCD
119,95
Toon 1 - 16 van 16

Smartphone schermreparatie

Wilt u het scherm van uw iPhone of andere smartphone professioneel laten vervangen? Dan ben u bij Part Expert zeker aan het juiste adres. Of nu het scherm van uw iPhone 7 toe is aan een reparatie of het display van een ander type smartphone vervangen moet worden; wij doen het graag voor u. U kunt rekenen op onderdelen van goede kwaliteit en een uitstekende service. Zo is uw toestel snel weer als nieuw.

Laat het scherm van uw iPhone vervangen door experts

Zit er een barst in het scherm van uw iPhone 7 of is het display van een andere telefoon toe aan reparatie? Onze experts in Enschede, nabij Hengelo, vervangen graag vakkundig het scherm van uw iPhone of ander type smartphone. Hiervoor kunt u langskomen bij onze vestiging of u kunt u telefoon naar ons toesturen. In beide gevallen zorgen wij voor een zorgvuldige en snelle reparatie, zodat uw toestel spoedig weer optimaal functioneert.

Uw toestel zelf repareren is ook mogelijk

Wij kunnen het scherm van uw iPhone 7 of andere smartphone vakkundig vervangen, maar het is ook mogelijk om het display van uw telefoon zelf aan een reparatie te onderwerpen. In onze webshop vindt u hier alle benodigde onderdelen en gereedschappen voor. Zo kunt u hier bijvoorbeeld een nieuw scherm voor de iPhone X bestellen en vindt u ook alles voor uw iPhone 7. Uiteraard zijn alle materialen van de hoogste kwaliteit en leveren wij tegen scherpe tarieven. Bent u onze volgende zeer tevreden klant?

Maak uw telefoon weer als nieuw

Of u nu het scherm van uw iPhone 7 wilt laten vervangen, of het display van een ander type smartphone een reparatie wilt geven; bij ons vindt u alles wat u nodig heeft. Uiteraard voeren wij de reparatie ook graag voor u uit. Dan weet u zeker dat uw telefoon weer zo goed als nieuw wordt. Heeft u vragen? Bel dan gerust naar +31 6 57649114, want ons team beantwoordt ze graag.

Lees meer